Hallo, wij zijn By Deau!

Een marketingbureau, maar dan net even anders. Onze marketing monkeys zijn namelijk gek op een uitdaging en niet bang voor vieze vingers: van online tot offline marketing – wij denken met je mee én bouwen een basis waar jij zelf mee verder kunt. Wij helpen je op het gebied van:

Laptop By Deau

Onze marketing monkeys staan al te springen!


Marketing

Je weet dat je hier wat mee moet. Maar waar begin je? Online? Offline? Onze marketing monkeys staan te springen als het om marketing gaat. SEO, SEA, social media, een magazine, flyer, een incentive reisje… of misschien gewoon die wekelijkse nieuwsbrief? En wat dacht je van het houden van een interview of het schrijven van een klantcase? Je kunt het zo gek niet verzinnen. Samen kijken we waar behoefte aan is, waar kansen liggen en waar jij onze hulp goed kunt gebruiken.


Communicatie

We nemen jouw communicatieboodschap samen onder de loep. Je weet waar je voor staat, maar hoe breng je dit nou goed over naar je klanten? Onze marketing monkeys weten hier wel raad mee en denken voor jou een strategie uit. Op basis van deze strategie gaan we aan de slag met de marketingkalender: want wat communiceer je nu wanneer? En vooral; welk middel zet je in?


Events

Zin in een feestje of sta je binnenkort op een beurs én weet je niet waar je moet beginnen? Voor onze marketing monkeys is dit peanuts en nemen – als je dat wilt – alles uithanden. Van A tot Z. Van uitnodiging tot aankleding. Van food & beverage tot aan stroomvoorziening. Ha, dat scheelt tijd en stress én jij kunt je tijd weer in iets anders stoppen!


Projectmanagement

Heb je binnenkort een event? Of een belangrijke lancering van een product? Dan is een goede projectmanager van groot belang. Onze marketing monkeys zorgen er samen met jouw projectteam voor dat het project op een goede, efficiënte manier en – niet geheel onbelangrijk – op tijd – wordt uitgevoerd.

Wat cijfertjes van onze monkeys…

0
0
0
0


Hoe we te werk gaan? Nou, zo:


Stap 1:

We drinken samen een kopje koffie (of iets anders, mag ook)

We willen graag weten wie jullie zijn (en we zijn dol op koffie), daarom maken we graag kennis onder het genot van – juist – een kop koffie. Wie zijn jullie? En waar willen jullie naartoe groeien? 


Stap 2:

We stippelen de strategie uit; waar werken we naartoe?

Nu we weten wie jullie zijn en wat jullie willen, gaan we aan de slag met de marketing- en communicatiestrategie. Nu we de strategie bepaald hebben, kunnen we aan de slag met het marketingplan. Fijn, zo’n helder doel voor ogen!


Stap 3:

We maken een duidelijk plan inclusief to do-lijst

Zo het marketingplan staat als een huis. We werken alles uit in een kalender, zodat alle communicatiemomenten goed op elkaar zijn afgestemd. Nu we de kalender gemaakt hebben en weten waar we naartoe werken, is het tijd om terug te plannen. We maken een overzichtelijke to do-lijst. Want, waar start je?


Stap 4:

We gaan aan de slag met de to do-lijst

Vanuit de kalender coachen we jou naar het resultaat, of we nemen alles uit handen. Wat jij wilt. We hebben de strategie bepaalt, de marketingkalender gemaakt en de to do-lijst is klaar. Kortom, tijd om de to do’s af te vinken! Samen bepalen we wie welke to do oppakt.


Samenwerken met By Deau?


Abonnement

Vanuit de marketing kalender die we samen hebben gemaakt coachen we jou naar het resultaat, of we nemen alles uit handen. Wij gaan aan de slag met de to do-lijst. We reserveren maandelijks tijd voor bijvoorbeeld het schrijven en versturen van je nieuwsbrief, het bijhouden van je social media of het creëren van content – afhankelijk van jouw kalender. Je betaalt een vast bedrag per maand en samen kijken we welke to do’s we die maand oppakken. Zo weet jij elke maand waar je aan toe bent én je to do’s worden opgepakt, handig!


Op projectbasis

Heb je voor een campagne of project tijdelijk hulp nodig op het gebied van marketing, communicatie, events of projectmanagement? Of gaat jullie Marketing Manager weg – bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof? En zijn jullie tijdelijk op zoek naar vervanging of versterking in jullie team? In dat geval springen onze marketing monkeys graag bij!

Ook zo’n zin om

samen aan de slag te gaan?

Google MapsThis content is blocked. Please review your Privacy Preferences.
Privacy Statement / Google Maps

Get in touch

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

    Hallo lezer, deze website gebruikt standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt de Privacy Statement erop nalezen als je wilt.
    Privacy Statement