De perfecte mix van energie, creativiteit en eenvoud.


By Deau

Een marketingbureau, maar dan net even anders. Onze marketing monkeys zijn namelijk gek op een uitdaging en niet bang voor vieze vingers: van online tot offline marketing – wij denken met je mee én bouwen een basis waar jij zelf mee verder kunt.

Hoe we te werk gaan? Jij vertelt wat je wilt bereiken en samen maken we een marketingplan. Vanuit dit plan coachen we jou naar het resultaat, of we nemen alles uit handen. We zijn dus eigenlijk jouw bonuscollega, ha! 

Maar, wie zijn die marketing

monkeys van By Deau dan?

Hallo! Ik ben Dominique Kneepkens, chief monkey van By Deau. Met ruim 8 jaar ervaring aan klantzijde als Marketing Manager en ervaring aan bureauzijde werd het tijd om mijn droom te verwezenlijken: een eigen marketingbureau.

Maar… ik ben niet alleen! Ik werk namelijk samen met enthousiaste ondernemers. Van grafisch vormgever tot aan online marketeer. Van fotograaf tot aan webbouwer. Dankzij deze groep enthousiaste ondernemers is het marketing monkey team compleet en kunnen we voor jou, als klant, het maximale uit elk project halen! En jij? Jij merkt daar verder niks van. Jij kan met al je vragen en wensen bij mij terecht. Lekker makkelijk, toch?

0
0
0


Samenwerken met By Deau?


Abonnement

Vanuit de marketing kalender die we samen hebben gemaakt coachen we jou naar het resultaat, of we nemen alles uit handen. Wij gaan aan de slag met de to do-lijst. We reserveren maandelijks tijd voor bijvoorbeeld het schrijven en versturen van je nieuwsbrief, het bijhouden van je social media of het creëren van content – afhankelijk van jouw kalender. Je betaalt een vast bedrag per maand en samen kijken we welke to do’s we die maand oppakken. Zo weet jij elke maand waar je aan toe bent én je to do’s worden opgepakt, handig!


Op projectbasis

Heb je voor een campagne of project tijdelijk hulp nodig op het gebied van marketing, communicatie, events of projectmanagement? Of gaat jullie Marketing Manager weg – bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof? En zijn jullie tijdelijk op zoek naar vervanging of versterking in jullie team? In dat geval springen onze marketing monkeys graag bij!


Ook zo’n zin om

samen aan de slag te gaan?

Google MapsThis content is blocked. Please review your Privacy Preferences.
Privacy Statement / Google Maps

Get in touch

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

    Hallo lezer, deze website gebruikt standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt de Privacy Statement erop nalezen als je wilt.
    Privacy Statement